Facebook Pixel
Autoglanz Alkalloy Velgenreiniger 500 ml

Autoglanz Alkalloy Velgenreiniger 500 ml

Autoglanz Alkalloy Velgenreiniger 500 ml

Waardering:
90% of 100
Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 10,76 € 8,89

Velgenreiniger Alkalloy

Voor het reinigen van je velgen heb je een goede velgenreiniger nodig. Alkalloy is een kostenbesparende niet-zure en niet bijtende velgenreiniger die zelfs tot 1:20 kan worden verdund.
Deze velgenreiger kun je gebruiken voor de licht vervuilde velgen (verdund) en de sterk vervuilde velgen (minder verdund). Omdat de velgenreiniger kan worden verdund naar eigen wens is het een zeer kostenbesparende velgenreiniger. Met 500 ml velgenreiniger kun je tot wel 10 liter kant en klare velgenreiniger maken. Bestel daarom vandaag nog, dan zorgen wij voor een vlotte levering.

UITVERKOOP OUDE MODEL FLES (fles op foto is de nieuwe versie)

OP=OP

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-AL05

Niet zure velgenreiniger

Wanneer je opzoek bent naar een velgenreiniger die effectief is en niet zuur en die de mogelijkheid biedt om te verdunnen naar eigen smaak, dan is Alkalloy de velgenreiniger voor jou.

Alkalloy is zoals de naam al doet vermoeden een velgenreiniger op alkalische basis met een hoge pH waarde wanneer je deze onverdund zou gebruiken. Des te minder verdund des te meer reinigingskracht.

Een traditionele pH neutrale velgenreiniger is prima voor het reinigen van remstof, maar Alkalloy reinigt de velgen wat dieper en verwijdert ook gemakkelijk vervuiling en straatvuil. Straatvuil en remstof komen standaard in contact met je velgen. Deze velgenreiniger is krachtig genoeg om deze vervuiling te verwijderen.

Eenmaal aangebracht zul je merken dat Alkalloy iets wat schuimt, dit helpt om de vervuiling los te weken en naar het oppervlak te brengen zodat je het daarna gemakkelijk kunt afspoelen.

Goedkope velgenreiniger?

Een velgenreiniger met een prijs zoals deze vind je niet zo snel. En dan heb ik het niet perse over de aankoopprijs, maar wat je eruit kunt halen wanneer je de reiniger gaat verdunnen. Wanneer je regelmatig je velgen reinigt kun je Alkalloy al 1:9 verdunnen. Dus met een flesje van 500 ml kun je 4,5 liter velgenreiniger maken. Dat neerkomt op zo`n 2 euro per liter

Pluspunten van deze velgenreiniger

·         Kostenbesparend

·         Zuur en fosforvrij

·         Niet bijtend

·         Veilig te gebruiken op kale delen zoals aluminium of staal

·         Sterk reinigend vermogen

·         Kan worden verdund tot 1:20

Hoe de velgenreiniger te gebruiken

·         Goed schudden voor gebruik

·         Verdun het product in een spuitfles of pompspuit

·         Spray het product op de velg (neem alles mee)

·         Laat het product even inwerken, maar laat het niet drogen

·         Indien nodig, gebruik een borstel of kwast

·         Afspoelen met veel water

Verdunnen?
Zeer vuile velgen puur or 1:5
Onderhoud 1:5 tot 1:10
Verzegelde/gecoate velgen of kaal aluminium of staal: 1:8 tot 1:20

Gebruik nooit in direct zonlicht.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je de Alkalloy in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgenreiniger.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Alkalloy Velgenreiniger 500 ml
Uw waardering