Facebook Pixel
Auto klei kit Medium/Hard

Auto klei kit Medium/Hard

Auto klei kit Medium/Hard

€ 15,85 € 13,10
  • Diepe Reiniging, Eenvoudig Gemaakt: Onze kit verwijdert moeiteloos hardnekkige vervuiling voor een supergladde autolak.

  • Gebruiksvriendelijk & Herbruikbaar: Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners, en de kleibars zijn herbruikbaar voor langdurige reinigingskracht.

  • Complete Oplossing in Eén Kit: Alles wat je nodig hebt, van kleibars tot glijmiddel, voor een totale reiniging in één pakket.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PW.KS

Waarom is het kleien van je auto belangrijk?

Het gebruik van auto klei is essentieel om diepe verontreinigingen in de lak te verwijderen. Door je auto te kleien, worden de meest hardnekkige verontreinigingen effectief uit de autolak gehaald. Hierdoor voelt de lak na het gebruik van de kleibar aanzienlijk gladder aan. Deze behandeling wordt doorgaans uitgevoerd na het wassen van de auto en vóór het polijsten van de lak. Optioneel kan de auto na het kleien nogmaals worden gewassen.

Hoe kun je je auto kleien?

Het kleien van je auto is een vrij eenvoudig proces dat je zelf kunt uitvoeren. Zorg er eerst voor dat de auto volledig is gewassen en mogelijk is behandeld met een teer- en ijzerdeeltjesverwijderaar. Vervolgens neem je een klein stukje autoklei, kneed je dit tot een plat rond formaat en gebruik je een clay lube als glijmiddel. Werk in kleine delen de gehele auto af voor een resultaat van een schone en uiterst gladde lak!

Over de Harde Kleibar en Medium Kleibar Auto Klei Kit van Polijstweb.nl

Bij Polijstweb.nl bieden we complete auto klei kits aan, inclusief:

Harde Kleibar: Deze variant is ideaal voor het verwijderen van diepe verontreinigingen. Voordelen zijn onder andere:

Zorgt voor een gladde en schone lak.
Zeer eenvoudig in gebruik.
Beter controleerbaar dan een klei handschoen of pad.
Kan hergebruikt worden.
Verwijdert diepe vervuiling in de lak.


Medium Kleibar: Geschikt voor het verwijderen van diepe verontreiniging met extra voordelen:

Zorgt voor een gladde en schone lak.
Zeer eenvoudig in gebruik.
Beter controleerbaar dan een klei handschoen of pad.
Kan hergebruikt worden.
Verwijdert diepe vervuiling in de lak.
Wordt geleverd in een handig plastic opbergbakje.

Eenvoudig bestellen bij Polijstweb

Bij Polijstweb bieden we complete auto klei kits aan, waarmee je alle benodigdheden in één pakket krijgt. Het bestellen van deze kit gaat snel en moeiteloos. We leveren al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Bij bestellingen van €50 of meer is de verzending altijd gratis binnen Nederland.

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over auto klei en onze kits.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Auto klei kit Medium/Hard
Uw waardering