Facebook Pixel
Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

€ 13,95 € 11,53

Turtle Wax Redline Velgenreiniger

De Turtle Wax Redline pH Neutrale Velgenreiniger is geschikt voor het verwijderen van remstof, straatvuil en olie van allerlei soorten velgen. Daarbij is de velgen reiniger volkomen pH neutraal en kan deze op alle soorten velgen en wieldoppen worden gebruikt. Koop je vandaag nog online je velgenreinger? Dan zorgen wij voor een spoedige levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
TW-1830880
Weekend actie
=
Bespaar € 6,95
€ 18,95

Turtle Wax Redline Wheel Cleaner  Velgenreiniger  kopen

De Turtle Wax Velgenreiniger reinigt de velgen zodat deze er weer als nieuw uitzien. De actieve indicator kleurt rood wanneer de velgenreiniger zijn werk doet. De velg insprayen met de Turtle Wax Wheel Cleaner. Vervolgens even laten intrekken en eventueel borstelen met een velgenborstel. Daarna afspoelen met ruim water.


Actieve velgenreiniger van Turtle Wax

  • In mum van tijd schone velgen
  • Lost de meest hardnekkige vervuiling op
  • Laat velgen er weer uitzien als nieuw!
  • pH neutraal


Tip! Velgenreinigers nooit gebruiken in vol zonlicht of op warme velgen.

 

Vergeet je velgen niet te beschermen!

Na het reinigen van je velgen is het verstandig deze direct goed te beschermen tegen remstof en straatvuil. Dit doe je met een goede velgenwax. Wanneer je de velgen goed hebt beschermt zullen je velgen langer mooi blijven zodat je deze gemakkelijker kunt reinigen

Vergeet ook de banden niet. Schone velgen is natuurlijk een mooi gezicht, maar vervuilde banden doen direct afbreuk aan de velg. Gebruik daarom een goede bandenreiniger en een bandenzwart.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je de Turtle Wax Velgenreiniger in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgenreinigers.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turtle Wax Redline All Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml
Uw waardering