Racoon WHEEL TORNADO Velgenreiniger - 500ml

Racoon WHEEL TORNADO Velgenreiniger - 500ml

Racoon WHEEL TORNADO Velgenreiniger - 500ml

Racoon Tornado  Velgenreiniger online kopen

De Racoon Tornado Velgenreiniger is de enige velgenreiniger uit het assortiment van Racoon. Uitermate geschikt voor het gemakkelijk reinigen van sterk vervuilde velgen. Na het gebruik van de Racoon Tornado Velgenreiniger zullen de velgen weer glanzen als nieuw!

Remstof, corrosie en straatvuil worden gemakkelijk verwijdert met deze Tornado Velgenreiniger

  • In mum van tijd schone velgen
  • Lost de meest hardnekkige vervuiling op
  • Laat velgen er weer uitzien als nieuw!

Gebruiksaanwijzing Racoon Tornado Velgenreiniger:

 

Voor het gebruik altijd goed schudden. Vervolgens de velgenreiniger gelijkmatig verdelen over de velg (zorg wel dat deze koel zijn). Ongeveer 2-5 min laten inwerken (afhankelijk van de temperatuur) maar niet laten opdrogen. Spoel de velgen goed af wanneer de donker rode kleur goed naar voren komt.

Tip! Nooit gebruiken in vol zonlicht of op warme velgen. Probeer altijd even een stukje op een onopvallende plek. We adviseren wegwerp handschoenen bij gebruik

 

Vergeet je velgen niet te beschermen!

Na het reinigen van je velgen is het verstandig deze direct goed te beschermen tegen remstof en straatvuil. Dit doe je met een goede velgenwax. Wanneer je de velgen goed hebt beschermt zullen je velgen langer mooi blijven zodat je deze gemakkelijker kunt reinigen

Vergeet ook de banden niet. Schone velgen is natuurlijk een mooi gezicht, maar vervuilde banden doen direct afbreuk aan de velg. Gebruik daarom een goede bandenreiniger en een bandenzwart.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je de Racoon Tornado velgenreiniger in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgenreinigers.

€ 14,95 € 12,36
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RN-WHETOR500

Racoon Tornado Velgenreiniger

Wheel Tornado is de velgenreiniger van het merk Racoon. De nieuwe formule lost vervuiling nog gemakkelijker op met het actieve vuiloplossend vermogen. Verwijdert zelfs de meest hardnekkige aanslag in een mum van tijd. De velgen zien er in no-time weer uit als nieuw! Koop je vandaag nog online je velgenreinger? Dan zorgen wij voor een spoedige levering

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Racoon WHEEL TORNADO Velgenreiniger - 500ml
Uw waardering

No Related Posts