Facebook Pixel
Moore Hybrid Wool Polijstpad 6

Moore Hybrid Wool Polijstpad 6" 150/160 mm

Moore Hybrid Wool Polijstpad 6" 150/160 mm

Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 9,95 € 8,22

Moore Hybrid Polijstpads

Wanneer je opzoek bent naar hoge kwaliteit polijstpads, dan zullen de Hybrid polijstpads van Moor jou zeker bevallen. Deze hybrid line van Moore bestaat totaal uit vijf polijstpads in verschillende kleuren en van grof naar fijn. De lijn heeft één polijstpad gemaakt van wol, de andere vier polijstpads zijn gemaakt van foam. Deze polijstpads worden voornamelijk gebruikt voor een excentrische polijstmachine zoals een Dual Action

Bestel snel en gemakkelijk in onze webshop. Bij een bestelling boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten.!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MO.172745

De Moore Hybrid Polijstpads kopen


De Moore Hybrid Polijstpads zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ben je opzoek naar een goed corrigerende polijstpad op voornamelijk harde lakken gebruik dan de Hybrid Wool polijstpad. Heb je liever een polijstpad die hologrammen of swirls verwijderd, gebruik dan een medium of zachte foam Polijstpad

Daarnaast zijn de Moore Hybrid Polijstpads opgebouwd uit twee lagen. Zo bestaat de toplaag uit een hoogwaardige kwaliteit foam met een open cel structuur of natuurlijk met wol. De zwarte onderlaag zorgt voor een betere stabiliteit

Waar kan ik de Moore Hybrid Polijstpads voor gebruiken?

Bij Polijstweb kun je de alle Moore Hybrid polijstpads bestellen in 4 verschillende hardheden. Maar welke hardheid moet je nu hebben? En hoe weet ik welke polijstpad geschikt is voor mijn autolak?  Hieronder een opsomming van de toepassing per polijstpad.


  • Moore Hybrid Wool Polijstpad: Gebruik deze wolpad voor het snel verwijderen van diepere krassen in de wat harde lakken. Werkt ook uitstekend op een excentrische machine.
  • Moore Hybrid Polijstpad Maroon: Deze maroon foampad is meest harde pad uit deze range. Gebruik deze voor het verwijderen van diepe krassen
  • Moore Hybrid Polijstpad Oranje: Deze oranje foampad kan worden gebruikt voor het polijsten van medium krassen en oxidatie.
  • Moore Hybrid Polijstpad Blauw: Deze blauwe foampad kan worden gebruikt voor het polijsten van kleine krasjes of voor het ophalen van de lak.
  • Moore Hybrid Polijstpad Zwart: Deze zwarte foampad kan worden gebruikt om de lak tot hoogglans te polijsten. Wordt gebruikt als allerlaatste stap in het polijstproces.

 

Welke Hybrid Polijstpad heb ik nodig?

Welke polijstpads, polijstmiddel of polijstmachine heb ik nodig voor mijn autolak? Dit is een veel gestelde vraag. Natuurlijk is dit afhankelijk van de lak, ervaring en de staat van de lak.
Begin daarom altijd eerst met een test spot en werk vanuit daar.
Wil je meer informatie over het polijsten van jouw autolak, dan hebben wij op onze tips en tricks pagina een stappenplan voor je uitgeschreven.

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Weet je welke poestpads geschikt zijn voor jouw lak? Bestel dan eenvoudig op onze webshop, waar je een overzicht vindt van onze complete assortiment. Je kunt de pads natuurlijk ook segmenteren op type pad, categorie, materiaal, producttype, prijs en merk, zodat je gemakkelijker vindt wat je zoekt. Bestel je voor meer dan €50 aan producten? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen? Bel ons dan gerust op 0517-433660. Onze experts staan je graag te woord en helpen je altijd aan de geschikte polijstpads!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Moore Hybrid Wool Polijstpad 6" 150/160 mm
Uw waardering

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het polijsten en welkom in de wondere wereld van polijsten van auto`s. Je hebt natuurlijk al gemerkt dat er veel te koop is. Zoveel merken, zoveel soorten en nog een zoveel meningen. We begrijpen heel goed dat je door het bomen het bos niet meer ziet en dat je jezelf de vraag stelt, welke polijstmachine of polijstmachine set past nu het beste bij mij.

Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om te weten wat je precies wilt gaan polijsten. Hoeveel ervaring je hebt en hoe vaak je wilt polijsten. Om je hierbij te helpen hebben we een keuzehulp voor je gemaakt die je kan helpen bij de juiste keuze.

Keuze gemaakt? Bekijk de blog waarin je alles leest over hoe je een auto moet polijsten

Welk Type polijstmachine?

Om te beginnen zijn er 3 verschillende soorten polijstmachines namelijk een Roterende polijstmachine, een excentrische polijstmachine en een geforceerde polijstmachine.

Een roterende polijstmachine heeft vaak het meeste vermogen om zware defecten op lakken te verwijderen, echter heb je hier wel wat ervaring voor nodig want deze machine veroorzaakt vaak hologrammen op lakken.

Op andere ondergronden zoals metaal, natuursteen of glas kun je deze machine juist goed gebruiken

Ga je lak polijsten kies dan deze machine wanneer je ervaren bent, als beginner zouden we een excentrische machine nemen.

Een excentrische machine wordt het meest gebruikt voor het polijsten van lakken en kan eigenlijk door iedereen worden gebruikt. Deze machine is volkomen veilig om alle soorten lak hoogglans te polijsten zonder kans te hebben op nare hologrammen.

 


De uitslagen van een excentrische polijstmachine wat betekend het?

Je hebt het vast al gezien. Bij alle excentrische polijstmachines staat uit uitslag uitgedrukt in millimeters. Zo zie je vaak de waardes staat van 8-9-10-12-15 of 21 mm. Maar wat houdt dit precies in?

Dit de excentrische beweging die de machine maakt zeg maar van links naar rechts roterend. Daarbij geldt hoe groter de uitslag, hoe groter het oppervlak dat je kunt polijsten en hoe meer warmte/wrijving de machine creëert.

Dus je zou zeggen de machine met de grootste uitslag is het beste? Dit is namelijk niet perse het geval. Een machine met een grote uitslag verwijdert sneller krassen, en is ideaal voor grote vlakken. Maar werkt niet goed op kleinere delen zoals bumpers en rondingen, hiervoor wil je dus weer een machine hebben met een wat kleinere uitslag.

Hierbij een globaal overzicht per uitslag die het beste past bij de gebruiker.

 

8 tot 9 mm
Beginnende poetser. (ervaring niet nodig)
Polijsten van een auto, motorfiets en kleine smallere objecten
Polijst niet full-time zijn/haar lak
Geschikt voor wat zachtere lakken
Mogelijkheid tot gebruiken kleinere steunschijf (75 mm)

10-12 mm excentrische uitslag

Beginnende/semi professional (ervaring niet nodig)
Polijsten van auto, camper/caravan of boot
Polijst regelmatig zijn/haar lak
Geschikt voor zachte tot hardere lakken
Mogelijkheid tot gebruiken kleinere steunschijf (75 mm)

15 mm excentrische uitslag

Beginnende/ semi professional/ professional (ervaring niet nodig)
Polijsten van auto, camper/caravan boot
Polijst vaak zijn/haar auto 
Geschikt voor alle soorten lakken

21 mm excentrische uitslag

Semi professional/Professional
Polijsten van grote gelakte vlakken op auto, camper/caravan
Polijst veel en heeft er een andere polijstmachine bij
Geschikt voor hardere lakken

 


Welk wattage nodig van een polijstmachine?

 

De meeste polijstmachines hebben een wattage vanaf 500W oplopend naar zo`n 1000W. Hierin ligt het antwoord voor de hand. Hoe hoger het wattage hoe krachtiger de machine. 
Poets je eenmalig een auto en wil je het daarna bijhouden en heb je een zachte lak dan kun je prima uit de voeten met een lichtere machine. Polijst je regelmatig, hardere lakken en wil je investeren op de langere termijn dan kun je beter een wat zwaardere machine aanschaffen.

Wanneer mini polijstmachine gebruiken?

Een mini polijstmachine gebruik je voornamelijk voor de wat kleinere delen. Denk aan spoilers, velgen, bumpers of sponningen van een auto en dan gebruik je zo`n mini polijstmachine voor erbij. Maar een mini polijstmachine is ook uitermate geschikt voor het polijsten van motoren. 
Ook kun je de mini polijstmachine gebruiken voor bijvoorbeeld kunstwerken of kozijnen.

 


Accu vs Draad

Beide hebben zijn voor en nadelen. Een accu machine geeft je meer vrijheid omdat je geen draad hebt, maar lever je vaak wat vermogen in en is minder geschikt voor non stop polijsten.
Draad ben je wat beperkter in ruimte maar heb je vol vermogen en kun je non stop polijsten

Welk merk polijstmachine/starterset

Bij ons vindt je een breed scala aan polijstmachines van verschillende merken zoals Liquid Elements, Titan en Flex tools. Alle machines zijn van zeer goede kwaliteit. Afhankelijk van budget en type gebruiker kun je hierin een keuze maken

Titan
Instapmodel
Beginnende poetser/semi professional

Liquid Elements
Middenklasser
Beginnende poetser/ semi professional/ professional

Flex tools
Hoogsegment
Beginnende poetser/ semi professional/ professional

Daarnaast vind je bij de starterset ook nog verschillende polijstmiddelen en pads.

Wat betreft de polijstmiddelen vind je sets met FX Protect, Menzerna en Monkey. In kwaliteit en verwerking zit hier vrijwel geen verschil en is de keuze hierin puur persoonlijk. Het enige merk dat iets anders is in samenstelling is FX Protect en dat heeft te maken met dat de polijstmiddelen van FX Protect op waterbasis zijn. Dit houdt in dat je eigenlijk precies ziet wat je doet omdat er geen olieachtige smeermiddelen in zijn verwerkt die wellicht iets wat fijne poetsveegjes of krasjes kan maskeren. Verder zijn alle polijstmiddelen vrij van siliconen.

Dan heb je nog de polijstpads. Ook hier is het vrij makkelijk, de kwaliteit is nagenoeg hetzelfde en gaat puur op basis van merk voorkeur.

 


Algemene punten.

Naast de bovenstaande punten kun je nog eens kijken naar andere punten zoals het gewicht van de machine, het toerental, het geluid, welk type schakelaar, de kabel lengte, mogelijkheid tot plaatsen van een kleinere steunschijf en of de machine in een mooie fancy tas geleverd gaat worden.