Monello LDA1000 Excentrische Polijstmachine 8 mm

Monello LDA1000 Excentrische Polijstmachine 8 mm

Monello LDA1000 Excentrische Polijstmachine 8 mm

Excentrische Polijstmachine Monello LDA1000

De excentrische poijstmachine van Monello (LDA1000) kan zowel worden gebruikt door zowel de startende als de gevorderde liefhebber. Het is dé ideale polijstmachine om zowel krassen uit de lak te verwijderen als het aanbrengen van een wax. Zelfs waskrassen of hologrammen verwijderen is geen proleem voor deze excentrische polijstmachine. Door de excentrische uitslag van 8 mm is het compleet veilig om met deze poetsmachine te werken. Bestel je vandaag nog de Monello LDA 1000? Dan leveren wij de polijstmachine gratis af bij jou thuis (NL)

€ 159,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LDA1000

Monello Excentrische Polijstmachine kopen

Met de Monello LDA1000 haal je een excentrische polijstmachine in huis met een krachtige motor van maar liefst 1000W. De machine heeft een excentrische uitslag van 8 mm en wordt standaard geleverd met een 5” backing plate (125 mm) De flexibele kabel van 6 meter en het regelbare toerental van 6 standen maakt het werken met deze machine echt een genot!

Over de Monello LDA1000 Excentrische polijstmachine?

Met de 1000W motor heb je altijd voldoende power om zelfs de diepere lakdefecten te herstellen. De LDA100 is traploos instelbaar in 6 standen van 2000 tot 6400 omwentelingen per min (RPM). En komt echt in zijn kracht bij het herstellen van diepere lakdefecten, natuurlijk kan de machine ook worden gebruikt voor het aanbrengen van een wax of een glaze.

De aan en uitschakelaar werkt progressief, dit werkt in feite hetzelfde als een gaspedaal. Gewoon indrukken om de machine langzaam op te laten starten en vervolgens de machine op vol vermogen te laten draaien. Daarnaast kun je de aan en uit schakelaar vergrendelen zodat je constant hetzelfde toerental kunt behouden.

Ook over het ontwerp van de Monello LDA1000 is nagedacht. Het ergonomische design maakt dat het erg comfortabel is om met deze polijstmachine te werken. Het gewichtbalans is perfect verdeeld, het is makkelijk om de koolborstels te vervangen en de machine ligt erg prettig in de hand.


Monello LDA1000

Hieronder een compleet overzicht van de kenmerken van de LDA1000

  • Dual Action Polijstmachine met 6 meter kabel
  • 2000-6400 RPM
  • 1000W vermogen
  • 8 mm excentrische uitslag
  • Regelbaar toerental
  • Meegeleverde steunschijf 5”
  • CE- gecertificeerd

 

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Wil je de Monello LDA1000 kopen? Bestel dan snel en eenvoudig online op onze webshop. Is je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis binnen Nederland.

Heb je nodig vragen die je ons wilt stellen? Bel dan gerust via 0517-433660. Onze experts staan je graag te woord en voorzien je van deskundig advies, zodat je volledig geïnformeerd bent, voordat je de Monello LDA1000 polijstmachine aanschaft.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monello LDA1000 Excentrische Polijstmachine 8 mm
Uw waardering

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!