Great Lion

De producten van Great Lion bestaan uit een range schoonmaak artikelen speciaal ontwikkeld voor veel eisende consument die graag metprofessionele reinigingsmiddelen werkt. Great Lion maakt het mogelijk om uw wagen sneller gemakkelijk en fijner te reinigen. Zo is de Great Lion Metal Polish in twee varianten te verkrijgen.

 

Ultra Metal Polish

De Ultra Metal Polish is een metal polish die geschikt is voor het snelle werk. Deze metal polish zorgt er voor dat u uw doffe metalen in een handomdraai weer glanzend heeft. Maar vergis u niet, deze metal polish heeft zulke fijne bestandsdelen dat het gepolijste oppervlak gladder mooier en spiegelender zal zijn dan met de meeste andere metal polish. Met dit middel zult u duidelijk minder last hebben van krasvorming (polijstlijnen).

Hierdoor is deze metal polish ook erg goed te gebruiken op uw meest dierbare eigendommen. U kunt dan denken aan exclusieve motoren, boten, oldtimers, vrachtwagens en veel meer. Wilt u die echt extreme look die alles overtreft. Poets uw metalen dan nog één maal na met onze Extreme metal polish.

Extreme Metal Polish

De Extreme Metal Polish is een metal polish die geschikt is voor het fijne werk. Met deze metal polish zult u een glans en spiegel-effect bereiken die u nog nooit heeft gerealiseerd. De Extreme Metal Polish is echt een stukje techniek die voorop loopt op alle producten die op de markt te verkrijgen zijn. Deze polish polijst tot een extreem diepe glans, uw metalen veranderen letterlijk in een spiegel. Met deze metal polish worden de normaal nog zichtbare polijstlijnen tot een minimum beperkt, hierdoor is deze metal polish ook erg goed te gebruiken op uw meest dierbare eigendommen. U kunt dan denken aan exclusieve motoren, boten, oldtimers, vrachtwagens en veel meer. Tip: U bespaard meer tijd als u de delen eerst voorbehandeld met onze Ultra metal polish.

 

Denk om uw gezondheid

Een mooie glanzende wagen is pas mooi als u hier ook gezond in kunt rijden. Gebruik bij het polijsten van metaal altijd handschoenen. Alle ingrediënten van deze metal polish zijn zorgvuldig geselecteerd om een product te realiseren waar zo min mogelijk schadelijke stoffen in zitten. In tegenstelling tot vele andere metal polish producten zitten er bij deze producten geen stoffen in welke veiligheidsaanduiding R45, R46, H340 en H350 hebben. Van stoffen met deze codering is bekend dat deze erfelijke genetische schade en kanker kunnen verwekken.

 Ons producten hebben deze classificering niet !!  Want wie wil poetsen wil zich geen zorgen maken en gewoon lekker kunnen genieten.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
 1. Great Lion Ambition Car Polish Great Lion
  € 17,95
 2. NIEUW
 3. Great Lion EXTREME polishing kit Great Lion
  € 129,95
 4. -9%
  NIEUW
  Great Lion Wheel Kit Great Lion
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,95
 5. Great Lion Dashboard Dressing 500 ml Great Lion
  € 14,95
 6. Great Lion Banden Renovator 500 ml Great Lion
  € 12,50
 7. Great Lion Auto Shampoo 500 ml Great Lion
  € 12,50
 8. Waardering:
  93%
  Great Lion Extreme metal polish 450g Great Lion
  € 24,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina