Liquid Elements T2500 Menzerna starterset 8 mm

Liquid Elements T2500 Menzerna starterset 8 mm

BLACK FRIDAY! Minimaal 5% korting op het gehele assortiment! (kortingen zijn reeds doorberekend in de prijzen)

Liquid Elements T2500 Menzerna starterset 8 mm

Liquid Elements  T2500 Excentrische Polijstmachine set

De Liquid Elements T2500 excentrische polijstmachine set is ideaal voor starters. In deze startset vind je niet alleen de dual action polijstmachine, maar ook handige toebehoren. Zo krijg je drie passende Moore polijstpads en drie Menzerna polijstcompounds. Maar ook een handige opbergtas, microvezeldoeken en maskeertape zijn inbegrepen. Koop deze Liquid Elements polijstmachine set nu online, dan kun je direct beginnen met het polijsten van je auto!

Eigenschappen:


 • 8 mm excentrische uitslag
 • Incl opbergtas
 • Indicator lampje (voor veilig polijsten)
 • 750 watt
Normale prijs € 174,95 Speciale prijs € 166,20
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LE.T2500.SET

Liquid Elements polijstmachine

De Liquid Elements T2500 excentrische polijstmachine set heeft een sterke 750 watt motor die zorgt voor een 8 mm excentrische uitslag en is geschikt voor iedere startende of professionele autopoetser.

Er zit een 750 watt motor in de T2500, die krasjes en diepere lakeffecten snel kan herstellen. Het apparaat is zowel links- als rechtshandig uitstekend te gebruiken. De twee led lampjes op de machine geven het juiste drukbereik aan tijdens het polijstproces. Als het groene lampje boven op de machine brand is de druk voldoende, kleurt het lampje rood dan moet de druk op het oppervlak worden verminderd.

Daarnaast scoort het ontwerp goed op het gebied van ergonomie, want het apparaat ligt uitstekend in de hand. Ideaal is de ijzersterke 750 watt motor die niet stopt met het roteren van de steunschijf, zelfs niet wanneer deze wat wordt gekanteld.

 

Inhoud van de T2500 polijstmachine set

Deze Liquid Element T2500 set bestaat niet alleen uit een dual action polijstmachine. Er zit een hele verzameling accessoires bij, waarmee je direct kunt beginnen aan het polijsten. Dit krijg je meegeleverd:

 

 • Backingplate 5" 125 mm
 • Sleutel voor het verwisselen van backingplate.
 • Gebruiksaanwijzing
 • Luxe opbergtas voor de compounds en polijstpads
 • Moore Slim Line Pad Maroon 133/140 mm ( Medium Cutting)
 • Moore Slim Line Pad Blauw 130/140 mm (Medium Polishing)
 • Moore Dual Action Pad Zwart 130/140 mm (finishing)
 • Menzerna 400 250 ml Heavy Cut
 • Menzerna 2500 250 ml Medium Polishing
 • Menzerna 3500 250 ml Finishing (swirl remover)
 • 2x Moore microvezeldoek plush
 • 3M Maskeer tape

Moore polijstpads en Menzerna compounds

De Moore polijstpads maken het extra aantrekkelijk om te kiezen voor deze Liquid Elements T2500 excentrischepolijstmachine set. Je krijgt drie stuks met de afmeting 130/140 mm: medium cut (oranje), polished pad (wit) en finishing pad (zwart). Ook vind je drie Menzerna polijstcompounds in de verpakking. Dit merk maakt al 130 jaar de beste compounds, onmisbaar voor elke poetser. Je krijgt de Menzerna 400 (heavy cut), Menzerna 2500 (medium cut) en Menzerna 3500 (finishing). Dit zijn de meest verkochte compounds van het merk.

Om je werk goed uit te kunnen voeren met deze Liquid Elements T2500 startset, kun je ook de meegeleverde microvezeldoeken en maskeertape gebruiken. De tape is nodig om bijvoorbeeld kunststof en rubberen delen af te schermen tijdens het polijsten. Na gebruik berg je alles op in de tas, die ook inbegrepen is.

Liquid Elements T2500 polijstmachine set kopen

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Deze startset geeft je een vliegende start. Je krijgt namelijk niet alleen een uitstekende poetsmachine, maar ook alle toebehoren. Heb je vragen over deze set en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de Liquid Elements excentrische polijstmachine set kopen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements T2500 Menzerna starterset 8 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!