Facebook Pixel
Liquid Elements T2000 V4 Excentrische Polijstmachine 8 mm 710W

Liquid Elements T2000 V4 Excentrische Polijstmachine 8 mm 710W

Liquid Elements T2000 V4 Excentrische Polijstmachine 8 mm 710W

Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 109,95 Speciale prijs € 99,95 € 82,60

Liquid Elements T2000 V4 Excentrische Polijstmachine

De Liquid Elements excentrische polijstmachine  is perfect voor wanneer je wilt beginnen met het polijsten van je auto of boot. Deze dual action polijstmachine heeft een uitslag van 8 mm en is daarom veilig te gebruiken voor iedere startende polijster.Ook heeft deze machine een indicator lampje zodat je precies kunt zien of je teveel druk uitoefend of juist genoeg.
Koop deze Liquid Elements T2000 V4 nu online, dan kun je direct beginnen met het polijsten van je auto of boot.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
M02

Liquid Elements T2000 V2 polijstmachine

De excentrische polijstmachine van Liquid Elements heeft een uitslag van 8 mm die wordt overgebracht door een krachtige 710 watt motor. Daardoor heeft deze machine net even wat meer bite dan andere excentrische polijstmachines in zijn klasse.

De dual action polijstmachine is gemakkelijk in gebruik. Naast dat het uitstekend in de hand ligt, is het ook het toerental makkelijk te regelen met een knop. De machine is zowel linkshandig als rechtshandig te gebruiken. De 710 watt motor die in deze T2000 zit zorgt ervoor dat krasjes en lakdefecten snel kunnen worden hersteld.

Daarnaast zit er een druk indicatorlampje op deze machine. Dit houd in wanneer je teveel druk uitoefent op de lak deze rood kleurt. Oefen je genoeg druk uit dan geeft deze een groen lampje. Op deze manier weet je precies hoeveel druk je kunt uitoefenen.

 

Wat krijg je allemaal bij deze excentrische machine

Bij deze T2000 V4 van liquid elements zit niet alleen een kale dual action polijstmachine. Je krijgt er ook nog wat handige tools bij zoals:

 

 

 • Backingplate 5" 125 mm
 • Sleutels voor het verwisselen van backingplates
 • Gebruiksaanwijzing
 • Mooie opbergtas voor de compounds en polijstpads en de machine
 • Set koolborstels

Machine Eigenschappen:

 • 710 watt
 • 8 mm excentrische uitslag
 • 1500/5500 rpm
 • Aansluiting 5/16
 • 8 meter kabel
 • 2,1 kg
 • 79 db

 

Polijstpads en Polijstmiddelen

Met alleen de polijstmachine ben je er nog niet helemaal. Op je werk goed te doen raden wij het aan om de juiste polijstpads en polijstmiddelen erbij aan te schaffen. Natuurlijk vind je deze ook op onze website. Wat betreft de polijstmiddelen heb je de keuze tussen merken Menzerna en Monello. De polijstpads bieden wij aan van het merk Moore.
Een extra tip: Plak de kunststof en rubberen rand af met maskeertape.

 

Heb je liever een complete set waarmee je direct kunt starten? Op onze website vind je ook diverse startersetjes zodat je direct kunt beginnen met het polijsten van je auto of boot.
Hieronder hebben wij een aantal voordeel bundels staan met een extra korting op de polijstmiddelen of polijstpads.

Liquid Elements polijstmachine kopen

Ben je van plan om te starten met autopoetsen? Met deze excentrische polijstmachine ben je klaar voor iedere klus. Heb je vragen over deze machine en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de T2000 V4 Liquid Elements excentrische polijstmachine kopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements T2000 V4 Excentrische Polijstmachine 8 mm 710W
Uw waardering