Facebook Pixel
Liquid Elements Orange Baby Auto droogdoek 60x40 cm

Liquid Elements Orange Baby Auto droogdoek 60x40 cm

Liquid Elements Orange Baby Auto droogdoek 60x40 cm

€ 8,95 € 7,40

Liquid Elements Orange Baby Droogdoek

De Orange Baby Autodroogdoek – is één van de meest populaire droogdoeken voor de professionele gebruiker en dat is ook niet zo raar. Want met een afmeting van 60x40 cm en een gewicht van maar liefst 800 gram per m2 is deze droogdoek iets lichter dan zijn grote broer maar kun je alsnog gemakkelijk één voertuig in één keer afdrogen. (golfklasse). Wil je de Orange Baby bestellen? Dan zorgen wij voor een snelle verwerking!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 3 beschikbaar, bestel snel!
SKU
T04

Over de Orange Baby Auto droogdoek

De Orange Baby van het merk Liquid Elements is gemaakt van een zeer zachte plushe Chenille vezel, afgemaakt met een zachte microvezelrand. Met deze droogdoek kun je maar liefst één golfklasse auto`s achter elkaar afdrogen zonder deze droogdoek uit te wringen. Natuurlijk laat de droogdoek geen krassen, strepen of pluisjes achter op de lak. Deze afmeting is perfect voor het drogen van nisjes, sponningen, grill, hoeken en randen.

Eigenschappen van de Orange Baby Droogdoek

 

  • Zeer zachte Plushe Chenille vezels
  • Zachte microvezelrand
  • Hoog absorptie vermomen
  • Veilig voor de lak
  • Streep en pluis vrij
  • Gewicht 800 GSM
  • Afmeting 90x60 cm

Onderhoud van de droogdoek:

Zoals de meeste droogdoeken is ook deze microvezeldoek wasbaar in een wasmachine. Doe dit op 60 graden en zonder wasverzachter. Gebruik het liefst een microvezel wasmiddel. Na het wassen even laten drogen. Voorkom dat de microvezeldoek de grond raakt, indien dit wel het geval is stop per direct met drogen.

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Kies je voor de Liquid ELements Orange Baby XL Auto Droogdoek? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een droogdoek aanschaft.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liquid Elements Orange Baby Auto droogdoek 60x40 cm
Uw waardering

No Related Posts