Facebook Pixel
Great Lion Foam Gun

Great Lion Foam Gun

Great Lion Foam Gun

€ 39,95 € 33,02

Great Lion Foam gun

De great lion foam gun is gemaakt voor intensieve reiniging van jouw auto of motorfiets. Gebruik deze foam gun in combinatie met een snowfoam en een hogedrukreiniger (koppelstuk niet meegeleverd). De foamgun heeft een verstelbare spuitknop voor het aanpassen van de breedte van de straal. Met de stelknop boven op de foamlance is de mengverhouding te regelen. Wil je ook een foamlance gebruiken? Bestel deze dan snel en gemakkelijk via onze online shop, wij zorgen dan voor een snelle levering.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
4200

Waarom de Great Lion Foam Gun gebruiken?

De Great lion foamlance is gemakkelijk te monteren op een hogedruk reiniger, hiervoor heb je nog wel een koppelstuk nodig. Vervolgens kun je de foam gun afvullen met jouw favoriete snowfoam of pre wash en afvullen met water. Vervolgens spray je doormiddel van de hogedruk reiniger de foam op de auto of motorfiets en laat je dit even inweken. Vuil druipt dan langzaam van de auto af en dan hoef je vervolgens alleen nog goed af te spoelen en dan is het voertuig klaar voor een eventuele grondige wasbeurt.


Hoe gebruik je de foamlance?

De hoeveelheid snow foam in een fles is sterk afhankelijk welke snowfoam je precies gebruikt, maar in het algemeen wordt de foamgun afgevuld met 25% snowfoam en 75% water.
Draai de fles weer terug onder de lance en monteer deze vervolgens op de hogedruk reiniger doormiddel van de juiste koppeling. Spray de gehele auto in met snowfoam en laat dit even inwerken. Monteer ondertussen de afspuit lance op de hogedruk reiniger en spuit de auto vanaf de onderkant in zijn geheel af.

Technische informatie over de foamgun.

Max Druk:                   3200 PSI
Max Bar:                            220
Max flow:                           20L / MIN
Max temperatuur:            60ºC – 140ºF
PH value product:            Min 5 max 12
Connectie:                        Internal thread
Tank capaciteit:                  1L

Let op: Als je dit product besteld heb je ook een koppeling voor de hogedrukreiniger nodig. Vergeet deze niet te bestellen.

Koppelingen hebben we voor:  Karcher K

Polijstweb Tips voor het gebruik.

Een paar tips voor het gebruik van de foamgun.

  • Vul de fles eerst af met een klein laagje water voordat de snowfoam wordt afgevuld. Op deze manier blijft er niets plakken aan de bodem.
  • Begin tijdens het afspuiten onderaan de auto zodat je precies ziet welke plekken je hebt gehad.
  • Heb je ongelijk schuim? Wellicht zit het spuitmondje verstopt. Draai dan de fles van de lance af, verwijder het aanzuig buisje en prik daar een gaatje in met een naald. Zodoende kan er weer snowfoam worden aangezogen.

Eenvoudig foam gun bestellen

Een foam spuit bestellen kan bij ons heel eenvoudig. Wij hebben meerdere apparaten in ons assortiment en hanteren tevens een korte levertijd. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust aan onze experts door ons te bellen. Wij adviseren je graag en beantwoorden al je vragen, zodat je een geschikte foam gun in huis kunt haalt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Great Lion Foam Gun
Uw waardering

No Related Posts