Facebook Pixel
FINEWAX TROPICAL Luxe wax voor gekleurde lakken 130 ml

FINEWAX TROPICAL Luxe wax voor gekleurde lakken 130 ml

FINEWAX TROPICAL Luxe wax voor gekleurde lakken 130 ml

Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 29,95 € 24,75

FINEWAX TROPICAL Premium Wax

Finewax Tropical is geinspireerd op de unieke tropische gebieden in de wereld die je net als deze wax, nergens mee kunt vergelijken.

De Tropical wax laat een diepe wetlook glans achter op de lak en geeft een spectaculaire glans die het erg goed doet op warm gekleurde lakken, de heerlijke tropische aroma's laten je even wegdromen naar een heerlijk tropisch klimaat.

Elk potje Finewax Tropical is een perfecte balans van natuurlijke olie en waxen dat direct uit de tropen van brazilie komt. Deze combinatie maakt Tropical de perfecte keuze voor warm gekleurde lakken. Naast die mooie wetlook is het ook de perfecte keus voor beschermende laag en waterafstotendheid.


Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
FWTR-130

FINEWAX TROPICAL Premium Wax

Finewax Tropical is geinspireerd op de unieke tropische gebieden in de wereld die je net als deze wax, nergens mee kunt vergelijken.

De Tropical wax laat een diepe wetlook glans achter op de lak en geeft een spectaculaire glans op die warm gekleurde lakken, de heerlijke tropische aroma's laten je even wegdromen naar een heerlijk tropisch klimaat.

Elk potje Finewax Tropical is een perfecte balans van natuurlijke waxen en olie dat direct uit de tropen komt. Deze combinatie maakt Tropical de perfecte keuze voor warm gekleurde lakken. Naast die mooie wetlook is het ook de perfecte keus voor beschermende laag en waterafstotendheid.

FINEWAX Tropical staat voor:

 • Sublieme glans
 • Hydro-reppelency
 • Heerlijke geurde aroma's
 • Beschermend tegen de elementen
 • 100% handgemaakt in Brazilie
 • Cadeautje om uit te pakken

Hoe aan te bengen?

 1. Zorg ervoor dat de lak van de auto of motorfiets schoon en droog is voordat de wax wordt aangebracht. Zorg er ook voor dat de lak van de auto op kamertemperatuur is en nooit in de volle zon staat voordat de wax wordt aanbracht
 2. Gebruik een zachte foam applicator (bijgevoegd) en zorg dat de wax gelijkmatig verdeeld is op de applicator voordat de wax wordt aanbracht
 3. Beweeg de applicator in een cirkelende beweging over het te waxen paneel. Zorg ervoor dat de wax op maximaal 3 panelen tegelijkertijd wordt aanbracht,zodat het gelijkmatig kan drogen.
 4. Begin de wax uit te poetsen met een goede kwaliteit microvezel doek
 5. Herhaal deze stappen tot de gehele auto in de wax staat. Zorg ervoor dat al de wax tegelijkertijd wordt uitgepoetst om er zeker van te zijn dat het de juiste tijd heeft kunnen " curen" Dit zorgt voor een constante kwaliteit
 6. Zoals het bij iedere wax geld, less is more. Ofterwel gebruik niet teveel wax want dit valt lastiger uit te poetsen, en daardoor kan het gewenste effect misschien niet gehaald worden.

  Met ieder potje Finewax kan het volgende worden gehaald:

  PRO Version 130 ml - 30 tot 40 applicaties
  Pocket Version 55 ml - 12 tot 16 applicaties 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FINEWAX TROPICAL Luxe wax voor gekleurde lakken 130 ml
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.