Facebook Pixel
Autosol Beschermingsolie metalen 400 ml

Autosol Beschermingsolie metalen 400 ml

Autosol Beschermingsolie metalen 400 ml

€ 7,95 € 6,57

Autosol Beschermings olie metalen

Dit product is erg geschikt voor het beschermen van uw nieuw gepolijste onderdelen of delen die u net heeft gepoetst. Zo voorkomt u dat uw glimmende onderdelen na verloop van tijd weer dof worden.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
PO01001810
  • Koop 18 voor € 6,76 € 5,59 en bespaar 15%

Wordt ingezet voor bescherming van aluminium, geanodiseerd aluminium, messing en andere zachte metalen.

Verwijdert lichte vervuiling, zoals stof, poetsstrepen en vingerafdrukken. Het vormt een uitzonderlijk langdurige, waterafstotende beschermlaag met een schoon en glanzend eindresultaat.

Onschadelijk voor elektrische bedrading, rubber en lak. Deze olie bevat GEEN siliconen! De olie is NIET te gebruiken op uitlaten of andere delen die erg heet worden!

Inhoud: 400 ml

Verpakking: Spuitbus

Gebruiksaanwijzing: Dun sprayen. 5 minuten in laten werken en met een droge, zachte doek licht naglanzen. Niet droogwrijven! Niet op hete oppervlakken spuiten en niet in de felle zon gebruiken.

Voor het beste resultaat wordt het volgende aanbevolen: Alvorens met het beschermen aan te vangen dienen de te behandelende oppervlakken gereinigd en ontvet te worden met Autosol krachtreiniger voor aluminium. Wordt tevens toegepast als nabehandeling voor extra lange bescherming na gebruik van Autosol polijstpasta voor aluminium en/of metaal. (beschermt 3 maal zo lang!)


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autosol Beschermingsolie metalen 400 ml
Uw waardering

No Related Posts