Facebook Pixel
Automat klemmen Set van 4 stuks

Automat klemmen Set van 4 stuks

Automat klemmen Set van 4 stuks

€ 32,95 € 27,23

Autoglanz Vloermat klem  – Dit stukje gereedschap maakt het reinigen en schoonmaken van vloermatten een stukje makkelijker. Gebruik deze klem voor het ophangen van de vloermatten tijdens het stofzuigen of schoonblazen. Ook kun je deze klem natuurlijk gebruiken voor het laten drogen van de vloermatten. Bestel vandaag nog dit handige stukje gereedschap

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-AK01

Vloermatten klem set van 4 stuks

Een handig stukje gereedschap, nooit meer moeilijk doen met stofzuigen, schoonkloppen of schoonspuiten. De vervuiling valt direct uit de mat op de grond en nestelt zich niet meer opnieuw vast in de vloermat. Ook perfect voor het laten drogen/hangen van de automatten.

Handig stukje gereedschap

·         Set van 4 stuks

·         Handig tijdens reinigen van automatten

·         Handig voor het laten drogen van automatten

·         Duurzaam

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de automatten klem die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een automatten klem aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Automat klemmen Set van 4 stuks
Uw waardering

No Related Posts