Facebook Pixel
Autoglym Ruitenwisservloeistof Ultimate Screenwash 500 ml

Autoglym Ruitenwisservloeistof Ultimate Screenwash 500 ml

Autoglym Ruitenwisservloeistof Ultimate Screenwash 500 ml

€ 8,65 € 7,15

Deze ruitenwisservloeistof kun je het hele jaar door gebruiken. Het enige wat je moet doen is het product in de winter of zomer anders verdunnen. Maak van deze geconcentreerde ruitenwisservloeistof een summer screenwash of een winter antivires. Daarnaast heeft deze screenwash een reinigende werking waardoor je strepen door insecten voorkomt. Bestel vandaag nog een ruitenwisservloeistof, dan zorgen wij voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 3 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-295009

Geconcenteerde ruitenwisservloeistof

Met deze Autoglym Ultimate screenwash maak je van 500 ml gemakkelijk 8 liter aan ruitenwisservloeistof door simpelweg het product te verdunnen naar de omstandigheden.
In de zomer kun je deze screenwash makkelijk verdunnen tot 1:16 voor de winter zijn de mengverhouding tot 1:1 waardoor je tot -45 graden de autoruiten alsnog schoon kunt maken

Waarom deze ruitensproeiervloeistof?

Wie altijd last heeft van een vervuild vooruit zal herkennen dat veel vloeistoffen gewoon de werking niet hebben. Het lijkt wel water met een kleurtje. Gebruik je een geconcentreerde ruitenwisservloeistof zoals deze van Autoglym dan zul je merken dat dit product alle soorten vervuiling kan verwijderen. Niet alleen straatvuil, maar ook het verwijderen van insectenresten zonder strepen is geen probleem voor de Autoglym Ultimate screenwash

Voordelen van de Autoglym Ruitenwisservloeistof


·         Kan het hele jaar worden gebruikt

·         Voorkomt vegen door insectenresten

·         Verwijdert gemakkelijk alle soorten vervuiling

·         Ruitenwisservloeistof concentraat ( tot 8 liter)

Autoglym Ulitmate Screenwash kopen bij Polijstweb!

Wil jij de Autoglym Ultimate Screenwash kopen? Dit doe je gemakkelijk en snel bij Polijstweb! En ook overige producten voor het schoonmaken van jouw autoruiten vind je in ons assortiment zoals accessoires voor autoreiniging en verschillende ruitenreinigers. Heb je nog vragen over de werking van onze ruitenvloeistof? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglym Ruitenwisservloeistof Ultimate Screenwash 500 ml
Uw waardering