Facebook Pixel
Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml

€ 14,99 € 12,39

Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger

Voor het juist reinigen van je velgen is een goede velgenreiniger geen overbodige luxe.
Problemen met hardnekkig remstof zijn met de Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger verleden tijd. Kan worden gebruikt op verchroomde, geborstelde/gepolijste, geanodiseerde lichtmetalen velgen. Koop je vandaag nog online je velgenreinger? Dan zorgen wij voor een spoedige levering
 

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-575002

Autoglym Velgenreiniger online kopen

Wanneer je opzoek bent naar een goede en veilige velgenreiniger dan haal je met de Autoglym Custom Wheel cleaner een goed product in huis. Deze velgenreiniger heeft een speciale samenstelling van biologisch afbreekbare bestandsdelen, oplosmiddelen en alkaliën en zorgt daardoor voor een uitgebalanceerde, zuurvrij formule.

Remstof, corrosie en straatvuil worden gemakkelijk verwijdert met deze Autoglym Velgenreiniger.

  • Biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor alle type velgen
  • Mild voor verchroomde, gepolijste of geborstelde velgen
  • Zuurvrije formule
  • Verwijdert gemakkelijk en veilig remstof en straatvuil.

 

Vergeet je velgen niet te beschermen!

Na het reinigen van je velgen is het verstandig deze direct goed te beschermen tegen remstof en straatvuil. Dit doe je met een goede velgenwax. Wanneer je de velgen goed hebt beschermt zullen je velgen langer mooi blijven zodat je deze gemakkelijker kunt reinigen

Vergeet ook de banden niet. Schone velgen is natuurlijk een mooi gezicht, maar vervuilde banden doen direct afbreuk aan de velg. Gebruik daarom een goede bandenreiniger en een bandenzwart.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je de Autoglym velgenreinger in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgenreinigers.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglym Custom Wheel Cleaner Velgenreiniger 500 ml
Uw waardering