Facebook Pixel
Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger 500 ml

Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger 500 ml

Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger 500 ml

€ 12,35 € 10,21

Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger

Wanneer je vervuilde velgen hebt doet dit enorm afbreuk aan de auto in zijn geheel. De Clean Wheels Velgenreiniger van Autoglym kan dit probleem verhelpen en verwijdert gemakkelijk het meest hardnekkige vuil. Koop je vandaag nog online je velgenreinger? Dan zorgen wij voor een spoedige levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-075007

Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger online kopen

Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger is een zeer effectieve en gemakkelijk aan te brengen reiniger voor het reinigen van je velgen. Spray simpelweg de velg in, borstel in en spoel de velg af. Je velgen zullen er weer als nieuw uitzien. De velgen van je auto komen constant in aanraking met vervuiling zoals straatvuil en remstof. Met de Clean Wheels velgenreiniger verwijder je deze aanslag gemakkelijk.

Remstof, corrosie en straatvuil worden gemakkelijk verwijdert met deze Autoglym Velgenreiniger.

  • Zeer effectief
  • Geschikt voor de meeste type velgen
  • Lost de meest voorkomende vervuiling op
  • Verwijdert gemakkelijk en veilig remstof en straatvuil.

Pas wel op met de “niet standaard of geanodiseerde velgen. Gebruik hiervoor een ander product.

 

Vergeet je velgen niet te beschermen!

Na het reinigen van je velgen is het verstandig deze direct goed te beschermen tegen remstof en straatvuil. Dit doe je met een goede velgenwax. Wanneer je de velgen goed hebt beschermt zullen je velgen langer mooi blijven zodat je deze gemakkelijker kunt reinigen

Vergeet ook de banden niet. Schone velgen is natuurlijk een mooi gezicht, maar vervuilde banden doen direct afbreuk aan de velg. Gebruik daarom een goede bandenreiniger en een bandenzwart.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je de Autoglym velgenreinger in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgenreinigers.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglym Clean Wheels Velgenreiniger 500 ml
Uw waardering