Facebook Pixel
Autoglanz Ultimate Wheel Geschenkset

Autoglanz Ultimate Wheel Geschenkset

Autoglanz Ultimate Wheel Geschenkset

Opzoek naar een leuk cadeau voor een auto of motor liefhebber? Dan is deze set erg leuk om te geven.

Deze set is speciaal voor jou samen gesteld om velgen+banden weer in topstaat te brengen.

€ 34,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
GS-AG018

Opzoek naar een leuk cadeau voor een auto of motor liefhebber? Dan is deze set erg leuk om te geven.

Deze set is speciaal voor jou samen gesteld om velgen+banden weer in topstaat te brengen.

De set bestaat namelijk uit de volgende producten.

Autoglanz Alkalloy Velgenreinger 500 ml

Alkalloy velgenreiniger is een niet bijtende en niet zure velgenreinger. Kan veilig worden gebruikt op alle velgen. Deze velgenreiniger lost vuil zoals remstof en vet op en brengt velgen weer in nieuw staat

Autoglanz Uber Schwarz banden glans 500 ml

Uber Schwarz is een product dat kan worden gebruikt om op dof geworden banden weer die glans terug te krijgen. Wil je een wat satijn look? Dan kan dit product 1:3 worden verdunt.

Autoglanz Blood Tonic 500 ml

Bleeding Iron Fallour Remover is het meest verkochte en meest aangename product  van de afgelopen jaren binnen de detailing gemeenschap. De zogenaamde ferro-besmetting veroorzaakt een groot probleem in de autopoets wereld, kleine ijzerdeeltjes van remstof en industrie nestelen zich in de lak en corroderen. Bij een normale reiniging worden deze deeltjes vaak niet verwijderd en kan in extreme gevallen schade toebrengen aan de lak.

Autoglanz Blood Tonic is een geavanceerde , reactieve gel welke zich uitsluitend richt op de buitenste roestige delen van ingekoekte ijzerdeeltjes en verwijderd deze op een veilige manier zodat deze uit de lak "'bloed" en kan worden weggespoeld bij de wasbeurt.

Blood Tonic is veilig te gebruiken op alle oppervlakken waaronder lakwerk, aluminium, RVS, magnesium, chroom, geanodiseerde delen, glas, plastic en zelfs rubber! Bij gebruik in de pure vorm is de Blood Tonic, door het toegevoegde mengsel van ontvettingsmiddelen, ook geschikt voor het losmaken van dagelijks vet. Dit maakt de Blood Tonic een perfecte "one stage" wheel cleaner

Blood Tonic heeft het voordeel dat het veilig is voor bestaande waxlagen (LSP Save) bij een verdunning van 1:3 met water. Omdat de Blood Tonic velgenreiniger verdunt kan worden met water(1:3) maakt dat deze velgenreiniger één van de meest kostenbesparende reinigers is op de markt, Wanneer u regelmatig een velgenreiniger gebruikt! De traditionele "bleeding fallour removers" hebben van nature een rotte geur, gezien de chemische bestandsdelen. Autoglanz heeft een Cranberry geur toegevoegd aan de Blood Tonic, om deze rotte geur te maskeren. Dit werkt dan toch even wat prettiger!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Ultimate Wheel Geschenkset
Uw waardering

Andere producten van dit merk