Facebook Pixel
Autoglanz Ultimate Wash Pack Geschenkset

Autoglanz Ultimate Wash Pack Geschenkset

Autoglanz Ultimate Wash Pack Geschenkset

Opzoek naar een leuk cadeau voor een auto of motorliefhebber? Polijstweb.nl heeft leuke setjes samengesteld die leuk zijn om te geven tijdens de feestdagen, verjaardag of gewoon om iemand te bedanken.

Deze set is speciaal voor jou samen gesteld als  de perfecte was kit

€ 28,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
GS-AG019

Opzoek naar een leuk cadeau voor een auto of motorliefhebber? Polijstweb.nl heeft leuke setjes samengesteld die leuk zijn om te geven tijdens de feestdagen, verjaardag of gewoon om iemand te bedanken.

Deze set is speciaal voor jou samen gesteld als perfecte voorwas kit

Deze set bestaat namelijk uit:

Autoglanz Piste pH neutrale snowfoam 500 ml

Een goede wasbeurt bestaat vaak uit een snow foam behandeling. In het algemeen worden hiervoor pH-Neutrale of mild alkalisch schuimende producten gebruikt. Welke aan de buitenkant van de auto word aangebracht door middel van een foamlance.

Met als doel het afbreken en verwijderen van vervuiling om zo de lak contactloos te reinigen. Het foamen word gedaan om krassen tijdens de standaard wasbeurt te verminderen of zelfs de voorkomen. Dit omdat het vuil langzaam van de lak afdruipt.

Bij Autoglanz zijn ze er van overtuigd dat een wasbeurt met een stevige foam, zoals de Autoglanz Piste, de sleutel is tot een showroom resultaat. Om deze reden is de Autoglanz Snowfoam Piste ontwikkeld. Autoglanz Piste is een geavanceerde pH-neutrale Snow Foam. Speciaal ontwikkeld om maximaal te reinigen terwijl deze de pH-neutrale eigenschappen behoud.

Met speciale pH-neutrale reinigingsmiddelen, plus een verdikkingsmiddel om de foam zo lang mogelijk de tijd te geven om vuil, olie, vet en viezigheid van de lak te verwijderen. Het vuiligheid blijft hangen in de foam, wordt ingekapseld en wordt langzaam afgevoerd naar de grond.

Autoglanz Piste Snow Foam is een uitstekend reinigingsmiddel en kan zelfs worden verdunt naar 1:200 en is 100% LSP veilig (Last Layer Protection). Zels bij verdunning van 1:50 of minder. Dit betekend dat het de eerder aangebrachtebeschermlagen, zoals een wax of sealant niet aantast.

Autoglanz Spritzer Citrus Snowfoam 500 ml

De licht alkalische formulering betekend dat de Sprizer Citrus Pre Cleaner geen wax of beschermende lagen afbreekt en op alle soorten oppervlakken gebruikt kan worden zonder dat u, u zorgen hoeft te maken over gevoelige oppervlakken. De toegevoegde schuimende eigenschappen zorgen ervoor dat alle verontreiniging op het voertuig veilig verwijderd worden. Dit zorgt ervoor dat u het risico op schade tijdens het normalle wassen verminderd.Spritzer kan tot 1:250 met water verdund worden en kan gebruikt worden met een foamlance of een kwazar handfoamer.

Een voordeel van de schuimende citrus voorwas is dat dit product een hogere reiniging heeft dan een normale pH-neutrale sneeuwfoam en een stuk sneller werkt. Waardoor u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden aan uw voortuig.

Spritzer kan als een directe vervanging van een snowfoam gebruikt worden. Het is extreem effectief in het geval dat u een citrus voorreining nodig zou hebben, zonder het risico van beschadigingen of het afbreken van bestaande waxlagen. Spritzer onderscheidt zich vooral van al het overige in de wintermaanden.

Autoglanz Bubblicious Shampoo+wax 500 ml

De Autoglans Bubblicious is alles wat je verwacht van een autoshampoo. Hij schuimt,ruikt lekker en is lekker glad.Daarbij is de shampoo LSP veilig (last layer protection). Dit wil zeggen dat bij het gebruik van deze shampoo bestaande lagen wax of sealant niet worden aangetast, er word zelf een extra laagje wax aangebracht!

Autoglanz Bubblicious shampoo bevat natuurlijke carnauba wax waardoor het een perfecte shampoo is voor de onderhouds wasbeurten.De shampoo verbetert de glans van de lak en voegt bescherming toe aan bestaande wax en sealant lagen zonder deze te beschadigen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Ultimate Wash Pack Geschenkset
Uw waardering

Andere producten van dit merk