Facebook Pixel
Autoglanz Nano Polijstmachine Accu

Autoglanz Nano Polijstmachine Accu

Autoglanz Nano Polijstmachine Accu

€ 235,95 € 195,00

Autoglanz Nano Polijstmachine Accu

Met de Autoglanz Nano Polijstmachine krijg je een mini polijstmachine met een zeer krachtige poetsmachine op accu. De enige nano polisher met daadwerkelijk veel correctie vermogen. Polijsten kan excentrisch of roterend met de meegeleverde accessoires en koffer. Bestel nu de Autoglanz Nano Polisher dan zorgen wij voor een vlotte levering. Bezorgen in Nederland is gratis!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-3121

Over de Autoglanz Nano polisher

De markt wordt overspoeld met mini polijstmachines maar vaak hebben deze accu polijstmachines niet de kracht om echt lak te kunnen corrigeren. Wat maakt dat de Autoglanz polijstmachine nu anders is?

Bij Autoglanz hebben ze enorm veel tijd gestoken in de ontwikkeling en het testen van deze Nano polijstmachine. Dit resulteert in een poetsmachine die je werkelijk voor alles kunt gebruiken. Deze nano polisher stopt namelijk niet wanneer je er een beetje kracht op zet en kan daarom daadwerkelijk ook corrigeren, juist wanneer je de machine het werk wilt laten doen.

Nano polijstmachine voor alle kleine hoekjes en oppervlakken

Polijsten van kleine gebieden op de auto, motor of boot is voor deze kleine polijstmachine geen enkel probleem. De machine wordt geleverd met verschillende adapters zodat je zowel excentrisch als roterend kunt polijsten. Het echte polijsten doe je met de 12 mm adapter zodat je het maximale uit de tandwielen kunt halen tijdens het excentrisch polijsten

De 3 mm adapter is perfect voor het verfijnde werk, je kunt zelfs kleine schuurschijfjes op deze steunschijf monteren voor het verwijderen van diepere krassen. Het toerental is traploos regelbaar, puur gemak dus!

Vrijheid is blijheid: Polijsten met een accu polijstmachine

Deze machine werkt op batterijen waardoor je niet meer om kabels hoeft te denken wanneer je bezig bent met het polijsten van autolak. Met de bijgeleverde accu`s kun je één accu gebruiken voor het polijsten terwijl de andere accu in de lader zit. Zo kom je nooit zonder stroom te zitten.

De oplaad tijd van een lege accu is een goed uur. Dit is ook ongeveer de werktijd met deze accu. Maar net als alle andere polijstmachines op accu haal je het meest vermogen uit de eerste 50% van de accu. Het is daarom aan te raden om de accu om het half uur te wisselen en opnieuw op te laden.
Op deze manier behoud je altijd het maximale correctie vermogen van een accu polijstmachine

Voordelen van een Nano Polijstmachine op accu

De keuze om te kiezen voor een nano polisher biedt veel voordelen, we noemen een aantal:

·         Makkelijk in gebruik

·         Perfect voor kleine onderdelen

·         Zorgt voor hoogglans van de autolak

·         Verwijdert krasjes, swirls en overige lakdefecten

·         Autolak raakt nooit beschadigd

·         Geen last van kabels

·         Ook handig voor gelakte interieur delen van de auto

Omdat de machine gemakkelijk in gebruik is, en perfect is voor het polijsten van kleine delen aan een auto of motor zorgt ervoor dat deze polijstmachine op accu enorm populair is.

Wat krijg je in deze set:

Hierbij een kleine opsomming wat je allemaal krijgt bij de aankoop van deze poetsmachine set

·         Autoglanz Nano Polisher

·         2 stuks 12v/2,3 Ah accu`s

·         Accu lader

·         Roterende adapter

·         Excentrische adapter 3 mm

·         Excentrische adapter 12 mm

·         Steunschijf 1”

·         Steunschijf 1,5”

·         Gereedschap voor het wisselen van adapters

·         Handige soft shell opbergtas

Let op! Voordat je begint laad de batterijen volledig op!

 

De Autoglanz Nano polijstmachine vind je bij Polijstweb.nl

Bestel vandaag nog de Autoglanz Nano Polisher in onze webshop. Want met enkele klikken heb jij de bestelling bij ons geplaats,. Ben je woonachtig in Nederland? Dan leveren wij deze gloednieuwe polijstmachine ook nog eens gratis bij jou thuis af. Heb je nog vragen die je wilt stellen? Bellen kan met een expert op +31 (0)517-433660 we staan je graag te woord! We helpen je met al je vragen over de Autoglanz Nano Polijstmachine accu

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Nano Polijstmachine Accu
Uw waardering

No Related Posts